Εταιρεία

Ιστορια
Ιδρύθηκε το 1984, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία νυφικών Christianspose δημιουργεί μια σύγχρονη επιχείρηση νυφικών υψηλών προδιαγραφών. Η συνέπεια και η άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και η συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, συνθέτουν ένα επιτυχημένο και διαχρονικό προφίλ.

Οι εταιρίες συνεργασίας εδρεύουν στο Paris, Milano, Νew York, London, UK, Canada.

 Η εταιρεία εδρεύει στο Μιλάνο και είναι από τους πλέον καταξιωμένους οίκους στην Ιταλία. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η πρωτοποριακή τάση της Ιταλικής μόδας. Νυφικά τα οποία χαρακτηρίζονται από ποιότητα, καθώς και μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, δίνουν ένα χαρακτήρα, ξεχωριστό, ιδιαίτερο, μοναδικό. Ολομέταξα νυφικά, δαντέλες, ταφτάδες, satin royal, υψηλό επίπεδο εφαρμογής και πολυτέλεια τους φέρνει στις πρώτες θέσεις των πλέον αξιόλογων Ιταλικών Οίκων Νυφικών.

CHRISTIAN SPOSE

Επί 35 συνεχή έτη πρωτοπορεί στο χώρο του γάμου με μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής από επώνυμους οίκους του εξωτερικού.

Νυφικά Θεσσαλονίκη, ο οίκος νυφικών Christian spose δραστηριοποιείται στο χώρο του νυφικού από το 1984. Ανακαλύψτε τα και βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει, επιλέξτε το κατάλληλο νυφικό φόρεμα από μια πλούσια συλλογή υψηλής αισθητικής.

Ο οίκος νυφικών Christian spose στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την νέα συλλογή. Νυφικά νεανικά, νυφικά κομψά νυφικά Θεσσαλονίκη. Δείτε τις νέες μας κολεξιόν, ανακαλύψτε τα και βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιλέξτε το κατάλληλο νυφικό φόρεμα από μια πλούσια συλλογή υψηλής αισθητικής. Επί 35 συνεχή έτη πρωτοπορεί στο χώρο του γάμου με μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής από επώνυμους οίκους του εξωτερικού.

Νυφικά Θεσσαλονίκη Christian spose. Η ωραιότερη ημέρα στη ζωή μίας γυναίκας γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή μέσα από τις νυφικές δημιουργίες των σχεδιαστών EDDYK. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με νυφικά από τις καλύτερες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκη. Μοναδικά νυφικά της συλλογής La Belle Mariee είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας. Ιδιαίτερες δαντέλες σε συνδυασμό με ολομέταξα υφάσματα συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα για μια ξεχωριστή Νύφη. Είναι μια επιχείρηση με υψηλά ποιοτικά standards  αντιπροσωπεύοντας διαχρονικά το γάμο στη Θεσσαλονίκη. Οι εξαιρετικές συλλογές μας απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε το νυφικό σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μοναδικές δημιουργίες για την πιο χαρούμενη και ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας.

Η εταιρεία ταυτόχρονα δραστηριοποιείται και στο χώρο της χονδρικής πώλησης κατά αποκλειστικότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και Βαλκάνια σε 180 σημεία πώλησης. Τα νυφικά της Christian spose στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν όλη την καινούργια συλλογή του 2020. Μοναδικές δημιουργίες των μεγαλυτέρων σχεδιαστών της Ευρώπης. Νυφικά νεανικά η τελευταία λέξη της Ευρωπαικής και παγκόσμιας μόδας, στο χώρο μας. Νυφικά για όλους τους τύπους, νυφικά ρομαντικά, νυφικά πολυτελείας αλλά και απλά νυφικά σας περιμένουν να επιλέξετε και να εντυπωσιάσετε την πιο όμορφη στιγμή της ζωή σας.

Aποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιταλικών νυφικών Eddy K αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιταλικών νυφικών  EddyK-Milan Ιtaly.

Επικοινωνήστε με το κατάστημα στο 2310 547962 / 6937759528 και κλείστε ραντεβού για την πρόβα σας.

E mail: [email protected]