Νυφικά Θεσσαλονίκη Christian spose

Νυφικά Θεσσαλονίκη, νέα collection υψηλής ραπτικής από την Christian spose,με ιδιαίτερο design, κομψότητα, πολυτέλεια και απλότητα από τον μεγάλο Ιταλικό Οίκο EDDYK Milano.Xειροποίητες γαλλικές δαντέλες, μεταξωτά τούλια, μουσελίνες και διαφάνειες για νύφες που ψάχνουν κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό, για να μείνουν αξέχαστες οι ωραιότερες στιγμές της ζωής σας.

Mοντέρνα νυφικά που ξεχωρίζουν λόγω του μοναδικού σχεδιασμού, της κορυφαίας ποιότητας και της τέλειας εφαρμογής. Νυφικά φτιαγμένα με άριστα υλικά, φίνες δαντέλες, μουσελίνες και χειροποίητα κεντήματα  και με την ιταλική φινέτσα που κάνει τις νύφες να ξεχωρίζουν.

Ιταλική φινέτσα για τις νύφες που ξεχωρίζουν. Νυφικά άλλης εποχής σε χρώματα vintage, ιδιαίτερα ρομαντικά με στοιχεία boho να κυριαρχούν, για νύφες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά Είδη Γάμου: Νυφικά αξεσουάρ, στέφανα, Δίσκοι & Καράφες. Νυφικά Υψηλής Ραπτικής. Αξεπέραστη ποιότητα. Υπέροχες Ιταλικές Γαλλικές δαντέλες είναι η Κορυφαία σας επιλογή για έναν ονειρεμένο γάμο.

Ο οίκος νυφικών Christian spose στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την νέα συλλογή. Νυφικά νεανικά, νυφικά κομψά νυφικά Θεσσαλονίκη. Δείτε τις νέες μας κολεξιόν, ανακαλύψτε τα και βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιλέξτε το κατάλληλο νυφικό φόρεμα από μια πλούσια συλλογή υψηλής αισθητικής. Η ωραιότερη ημέρα στη ζωή μίας γυναίκας γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή μέσα από τις νυφικές δημιουργίες των σχεδιαστών EDDYK. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με νυφικά από τις καλύτερες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκη. Μοναδικά νυφικά της συλλογής La Belle Mariee είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας. Νυφικά Θεσσαλονίκη Christian spose.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με νυφικά από τις καλύτερες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκη. Μοναδικά νυφικά της συλλογής είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας. Ιδιαίτερες δαντέλες σε συνδυασμό με ολομέταξα υφάσματα συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα για μια ξεχωριστή Νύφη. Είναι μια επιχείρηση με υψηλά ποιοτικά standards  αντιπροσωπεύοντας διαχρονικά το γάμο στη Θεσσαλονίκη. Οι εξαιρετικές συλλογές μας απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε το νυφικό σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μοναδικές δημιουργίες για την πιο χαρούμενη και ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας. Νυφικά Θεσσαλονίκη, ο οίκος νυφικών Christian spose