Το ιστορικο μας

To 1984 Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία Christianspose δημιουργεί μια σύγχρονη επιχείρηση νυφικών υψηλών προδιαγραφών. Η συνέπεια και η άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και η συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, συνθέτουν ένα επιτυχημένο και διαχρονικό προφίλ.

Οι εταιρίες συνεργασίας εδρεύουν στο Paris,Milano,Νew York, London,UK,Canada.

FARAGE PARIS

Η σχεδιάστρια Anna Romyz, με έδρα το Παρίσι, βραβευμένη πολλές φορές σε διεθνής εκθέσεις, σχεδιάζει αέρινα νυφικά σε ρομαντικό  style. Το glamour, η εξαιρετική ποιότητα και η πολυτέλεια, δεν λείπουν από καμιά συλλογή της.

IMPRESSION BRIDAL

Με έδρα την Αμερική, τώρα πλέον και στο Λονδίνο, δημιουργεί πρωτοποριακά νυφικά ανατρέποντας παραδοσιακές τεχνικές. Η εξαιρετική εφαρμογή, χαρακτηρίζει τη γραμμή της. Επιθυμία τις κάθε νύφης είναι να βρει ένα νυφικό που να τις ταιριάζει άψογα. Τα νυφικά της εταιρεία αγκαλιάζουν τις καμπύλες σε όλες τις σωστές θέσεις, δίνοντας την αίσθηση του άψογου style. Βάση αυτής της αρχής χρησιμοποιήθηκε ο συνδυασμός της magic fit.

PRIVATE LABEL BY G

Η εταιρεία με έδρα τον Καναδά είναι πλέον και στο Λονδίνο. Ιδιαιτερότητα της εταιρείας καθώς και αναγνώριση είναι τα περίτεχνα beadwork καθώς και η σχολαστική της λεπτομέρεια. Αυτή η εστίαση στη λεπτομέρεια, καθώς και η περιπλοκή συνεχίζει να είναι η προτεραιότητα της. 30 χρόνια πλέον με δεδομένη την πλούσια εμπειρία της ως σχεδιαστής και κατασκευαστής είναι σε μοναδική θέση να προσφέρει φορέματα υψηλής ποιότητος σε ανταγωνιστικές τιμές.

EDDY.K

 Η εταιρεία εδρεύει στο Μιλάνο και είναι από τους πλέον καταξιωμένους οίκους στην Ιταλία. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η πρωτοποριακή τάση της Ιταλικής μόδας. Νυφικά τα οποία χαρακτηρίζονται από ποιότητα, καθώς και μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, δίνουν ένα χαρακτήρα, ξεχωριστό, ιδιαίτερο, μοναδικό. Ολομέταξα νυφικά, δαντέλες, ταφτάδες, satin royal, υψηλό επίπεδο εφαρμογής και πολυτέλεια τους φέρνει στις πρώτες θέσεις των πλέον αξιόλογων Ιταλικών Οίκων Νυφικών.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκευτείτε το κατάστημά μας οποτεδήποτε θέλετε.Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή τυχόν αναμονή σας προτείνουμε να προγραμματίσετε το ραντεβούσας.Επιθυμία μας είναι η άριστη εξυπηρέτη σας.

Στο κατάστημα της Christian spose, η κάθε σαιζόν ξεκινά με όλα τα σχέδια νυφικών,όλων των συλλογών,των συνεργαζόμενων οίκων.Προγράμματίστε λοιπόν έγκαιρα το ραντεβού σας για να έχετε στην διαθεσή σας κάθε επιλογή.

Νυφικά αέρινα,νυφικά ρομαντικά,νυφικά κεντημένα,με πολυτελή υφάσματα,για όλους τους τύπους,σας περιμένου να επιλέξετε,και να ντύσετε το όνειρό σας.

Νυφικά Θεσσαλονίκη,άριστο σέρβις.Η παράδοση του νυφικού σας γίνεται  συνήθως 3 με 4 μέρες πρίν το γάμο. Το νυφικό σας παραδίδεται άψογο απο κάθε άποψη σε πολυτελή ειδική συσκευασία του καταστήματος.Φρεσκάρετε τις συμβουλές για την ετοιμασία σας πριν το γάμο και με τις ολόψυχες ευχές μας.